Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Liike- ja Sopimuslakimiehet

(Liike- ja Sopimuslakimiehet Oy)

Helsinkiläinen Liike- ja Sopimuslakimiehet Oy (LSL-LEGAL) on keskittynyt pk-yritysten juridiikkaan — liiketoiminnassa tyypillisesti esiintyvien oikeudellisten kysymysten ratkaisemiseen. Lisäksi yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus asunto-, kiinteistö- ja rakentamisoikeudellisista asioista. Faksinumero on 09 494 113.

  • Puhelinnumero: 09 454 2880
  • Sähköpostiosoite: toimisto@lsl-legal.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.lsl-legal.fi
  • Osoite: Temppelikatu 4 A 1, 00100 Helsinki
  • Huomioitavaa: yhtiöoikeudelliset asiat, yrityksen sopimukset, työoikeudelliset asiat, yhtiön ja osakkaan tuloverotus, julkiset hankinnat, kilpailuoikeus, yrityskaupat, omistusjärjestelyt, asuntokauppariita, asunto-osakeyhtiölaki, kiinteistöjärjestelyt

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 198 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Liike- ja Sopimuslakimiehet" on saanut pisteet 6.1 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 7 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Liike- ja Sopimuslakimiehet.


© Lakitoimisto.info 2023
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.