Lakitoimisto.info

Lakiasiainpalveluja tarjoavat yritykset Suomessa

Olet täällä: Lakitoimistot

Asianajotoimisto Ratiolex

(Asianajotoimisto Ratiolex Oy)

Asianajotoimisto on erikoistunut riitojen ratkaisuun ja liikejuridiikkaan. Sen toimeksiannoista pääosa on pk-yritysten ja kasvavien sekä kansainvälisten yhtiöiden liikejuridisia asioita sekä yksityishenkilöiden työoikeuteen ja asunto- sekä kiinteistökauppaan liittyviä toimeksiantoja. Toimisto sijaitsee Helsingissä osoitteessa Vuorikatu 16, rakennuksen 7. kerroksessa.

  • Puhelinnumero: 09 622 75650
  • Sähköpostiosoite: office@ratiolex.fi
  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: www.ratiolex.fi
  • Osoite: Vuorikatu 16 A, 00100 Helsinki
  • Huomioitavaa: riitojen ratkaisu, insolvenssi, oikeudenkäynnit, välimiesmenettelyt, konkurssit, maksukyvyttömyysmenettelyt, kaupalliset sopimukset, yritysjärjestelyt, vakuutuskorvausoikeus, vahingonkorvausoikeus, urheiluoikeus, kiinteistöjen kauppa

Lakitoimisto.info ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli lakitoimiston sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä lakitoimistoesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 200 laki- ja asianajotoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Asianajotoimisto Ratiolex" on saanut pisteet 7.2 yhteensä 10 pisteestä. Se on tähän mennessä arvosteltu 5 kertaa.


Tämän hetken suosituimmat lakitoimistot ovat Asianajotoimisto Auni Särkkä ja Asianajotoimisto Ratiolex.


© Lakitoimisto.info 2024
Mikäli huomaat, että hakemistossa on vanhentuneita, virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voit vihjata asiasta käyttämällä tätä lomaketta.